Östgöta Solel

Tjänster


Solceller

Vi väljer rätt solpaneler utifrån dina förutsättningar och kan anpassa din anläggning utifrån effekt, färgval och pris. Helsvarta paneler kan ofta upplevas som mer estetiska, men vi kan även erbjuda blåa paneler utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vi arbetar med många leverantörer och märken för att hitta rätt solpanel för dig, men gemensamt för dem är att de håller en hög kvalitet så att du kan vara trygg med din anläggning över tid. Vi tar ansvar för de produkter vi väljer att arbeta med.


Laddstolpe

För varje elbil eller hybridbil som säljs behövs flera laddstationer. De behövs hemma, på arbetsplatsen och i offentliga miljöer. Vi erbjuder ett flertal olika elbilsladdare och hjälper dig gärna att hitta rätt laddare för ditt behov. Det kan vara en smart idé att installera en laddstation samtidigt som du installerar solceller.


Energilagring

Integrerad energilagring är mycket mer än bara ett batteri. Investeringen i en solkraftanläggning är en långsiktig investering och energilagret bör användas för att maximera utnyttjandet av den egenframställda energin. Energilagringen består av många enskilda kraftfulla litiumjonceller kopplade i serie för att bilda en kraftfull lagringsenhet.
Batteriet finns i många olika modeller och storlekar.