Om oss

Motalaföretagen Stures rör och Adams Elservice har tillsammans bildat Östgöta Solel för att erbjuda kunder nyckelfärdiga solcellslösningar. Det innebär att vi gör allt från tillståndsprövning och installation till driftstart.

Vi bistår dig i den administrativa processen och våra certifierade solcellsinstallatörer tar sedan hand om hela den tekniska biten. Du får också rådgivning angående val av solpaneler som passar din budget och behov av effekt samt elförsörjning.

Hos oss kan du få nyckelfärdiga solcellslösningar men du kan också välja solpaneler utifrån dina estetiska preferenser, tack vare att vi jobbar med flera olika leverantörer som vi vet håller de kvalitetskrav vi önskar och som har ett brett utbud. Förutom solcellslösningar och installation av elbilsladdare erbjuder vi också totalentreprenad för företag i behov av större elinstallationer.

Med gemensam kompetens levererar vi grön, miljövänlig el i form av kompletta solcellsanläggningar till våra kunder i Östergötland.

Adams Elservice

Vi utför små och stora elinstallationer i Motala och västra Östergötland och har varit verksamma i mer än tio år. Vår ambition är att ha nära och personliga kontakter med alla våra kunder, oavsett om det är företag eller privatpersoner.

Stures rör

Firman grundades i slutet av 1940-talet i Borensberg av Sture Nilsson. Redan i slutet av 1970-talet började vi installera bergvärmeanläggningar och idag har vi även högkvalitativa solceller i utbudet.